• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

3 Aralık 2017 11:21

100 TL Akaryakıt Alımına 10 TL İndirim Fırsatı

Total Mobil Ödeme Kampanyası Akaryakıt Alımında Anında İNDİRİM SUNUYOR TOTAL MOBİL ÖDEME VE BKM EXPRESS İLE 100 TL’YE ANINDA 10 TL İNDİRİM!

Total Mobil Ödeme Kampanyası Akaryakıt Alımında Anında İNDİRİM SUNUYOR

TOTAL MOBİL ÖDEME VE BKM EXPRESS İLE 100 TL’YE ANINDA 10 TL İNDİRİM!

Türkiye’de akaryakıt sektöründe bir ilk olan TOTAL Mobil Ödeme sistemi ile Total, müşterilerine araçlarından inmeden, BKM Express kullanarak ödemesini yapacakları akaryakıt alışverişlerinde 100 TL’ye anında 10 TL indirim sunuyor.

Teknolojik ve yenilikçi projelere imza atan Total ve Türkiye’nin ulusal dijital cüzdanı BKM Express işbirliği ile gerçekleştirilen kampanya ile 01 – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında, TOTAL Mobil Ödeme üyesi TOTAL akaryakıt istasyonlarından, TOTAL Mobil Ödeme ile 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan Club TOTAL müşterileri, ödemelerini BKM Express kullanarak yapmaları durumunda anında 10 TL indirim kazanıyor.

Kampanyadan yararlanmak için Club TOTAL Card sahiplerinin TOTAL Uygulaması’nı akıllı telefonlarına indirmiş olması ve BKM Express üyesi olmaları gerekmektedir. Müşterilerin daha sonra Club TOTAL menüsü üzerinden araçlarının plakasını TOTAL Uygulaması’na tanımlaması kampanyaya katılmaları için yeterli olacaktır.

TOTAL MOBİL Ödeme Hakkında Detaylı Bilgiler.

100 TL Akaryakıt Alımına 10 TL İNDİRİM

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.