• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

16 Mayıs 2017 14:19

13 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi

Jandarma, İstanbul’un Silivri ilçesine bağlı Kavaklı ve Ortaköy mahallelerinde kaçak akaryakıt satışı yapan 13 kişiyi yakaladı. 

Piyasadan temin ettikleri ham maddeleri 10 numara yağ ile karıştırarak mazot elde ettikleri belirlenen şahısların, kaçak mazotun litresini 3.60 TL’den piyasaya sürdükleri tespit edildi.

 

 

Kavaklı ve Ortaköy Mahalleleri ile maden ocaklarında çalışan araçlara kaçak akaryakıt satışı yapıldığına dair ihbar alan Jandarma ekipleri, söz konusu şüphelileri fiziki takibe aldı. Yapılan araştırma ve fiziki takip neticesinde; şüphelilerin tanker ile kaçak akaryakıt getirdikleri, akaryakıtı belirtilen adreslerde takriben 1’er tonluk plastik tanklara boşalttıkları, piyasadan temin ettikleri ve 10 numara yağ karıştırarak kaçak mazot elde ettikleri ve piyasaya bu karışımı da 3.60 TL’den sattıkları tespit edildi. Silivri Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararı ile belirlenen adreslere baskın düzenleyen Jandarma ekipleri, piyasaya sürülmeye hazır toplam 13 ton motorin ile motorin üretiminde kullanılan düzenek ve akaryakıt pompası ele geçirdi. Olayla ilgili yakalanan 13 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi. (SHA)

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.