• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

24 Ağustos 2017 11:44

Kadoil’den Örnek Davranış !

Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Şanser Kadooğlu, Ankara da bulunan Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevinde yaşlılara bayram ziyaretinde bulundu.

Ülkemizin önde gelen akaryakıt dağıtım şirketlerinden Kadoil, yaklaşan Kurban bayramı öncesi Çubuk Abidin Yılmaz Huzur Evin’de kalan yaşlılara anlamlı bir jest yaptı. Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Şanser Kadooğlu ile sohbet etti, dertleşti.

 

Akaryakıt sektöründe kısa sayılabilecek geçmişine rağmen ilk 10 şirket arasına girmeyi başaran Kadoil, bir yandan ülke çapında yatırımlarını sürdürürken, diğer yandan da sosyal sorumluluk projelerinde etkin rol oynamaya devam ediyor. Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Şanser Kadooğlu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu kez de Ankarada’daki Çubuk Abidin Yılmaz Huzur Evinde  kalan yaşlıları ziyaret etti.

 

Kadoil olarak, Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdikleri anlatan Şanser Kadooğlu, şunları söyledi:

“Kadoil olarak yaşamın her yerinde olan, olmaya özen gösteren bir yapıyız. Sosyal sorumluluk projelerini sırf yapmak için uygulamıyoruz. İnandığımız için, içimizden geldiği için önemsiyoruz. Özellikle, yaşlılarımıza, korunmaya muhtaç kesimlere yönelik çalışmalarımıza bundan sonrada büyük önem vereceğiz. Devlet kuruluşlarının yanı sıra özel sektör temsilcilerinin de bu yaklaşım içinde olması gerekir. Bu kesimler hepimizin sorumluluğu altında. Yaşlılarımızla, korumaya muhtaç kesimlerimizle bir araya geldiğimiz etkinlikler bizi maneviyat olarak da mutlu ediyor. Gücümüzü arttırıyor.”

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.