Petrolpiyasasi.com Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Süleyman TOPÇU ve ekibi İstanbul Dünya Ticaret Merkezin e Kadoil Genel Müdürlüğüne ziyarete gittiler.

KADOOĞLU Holding Yönetim Kurulu Başkanı TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Tarkan KADOOĞLU ile çok samimi bir görüşme gerçekleştirdiler. Petrolpiyasasi.com Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Süleyman TOPÇU ve ekibi 17-18 tarihlerinde 2 kez görüşme gerçekleştirdiler. İstişarelerde bulundular. Sn.Tarkan KADOOĞLU Petrolpiyasasi.com’u dikkat ve ilgi ile dinledi. Kendi görüşlerini aktardı. Sn.Tarkan KADOOĞLU  “Projeye Ben Pozitifim Gerekli Çalışmaları Arkadaşlarımız Yapacak Ve Bu Projede Petrolpiyasasi.com ile olabileceklerini” söyledi. Sn.Tarkan KADOOĞLU nun mütevazi tavırlarından ve misafir perverliğin den dolayı kendilerine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

KADOOĞLU HOLDİNG

1977 yılından beri ticaret hayatının içerisinde yer alan Kadooğlu Holding; akaryakıt, gıda, enerji, gayrimenkul, iç-dış ticaret ve istasyon işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren, Türkiye’nin önde gelen holdinglerinden biridir. Kadoil, Kadooğlu Petrolcülük A.Ş. ismi ile Kadooğlu Holding’e bağlı bir akaryakıt dağıtım şirketi olarak 2000 yılında kurulmuştur. Şirket, 2006 yılında Kadoil markası ile akaryakıt dağıtım ağı sektörüne girmiştir.