• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

5 Aralık 2017 11:25

LUKOIL & ARAS KARGO İŞ BİRLİĞİ

4 yıldır takımlarına büyük bir tutkuyla bağlı futbol taraftarlarının cebinden eksik olmayan Lukoil Taraftar Kart’ta yeni bir dönem başlıyor! Yüzbinlerce taraftara bugüne kadar yüzbinlerce lira değerinde indirim kazandırmış, hayranı olduğu futbolcularla tanışmalarını sağlamış, desteklediği takımlarının maçına gitmelerine vesile olmuş taraftar kart artık
yepyeni bir fayda daha sağlıyor! 04.12.2018-04.03.2018 tarihleri arasında Lukoil Taraftar Kart sahipleri Aras Kargo şubelerinden yapacağı kargo gönderilerinde herhangi bir yakıt alım şartı olmaksızın tam %25 indirim sağlayacaktır!

Kampanya Detayları;

Taraftar kart sahipleri,tarafımızca kendilerine SMS yoluyla gönderilecek ya da web sitemiz üzerinden kampanya sayfasına gidip taraftar kart numaraları ile alacakları özel indirim kodu ile Türkiye genelindeki yaklaşık 800 adet Aras Kargo şubesinden yapacakları her türlü kargo gönderilerinde %25 indirim alacaklar.

Kampanya 04.12.2018-04.03.2018 tarihleri arasında geçerli olacaktır.Bu kampanya ile taraftar kart sahiplerine yepyeni bir fayda sağlamış olacağı ve on binlerce yeni kişi
LUKOIL markasını çok daha yakından tanımış olacak! Bu kampanya ile LUKOIL markasına daha fazla farkındalık yaratmış olacağız; yani müşterilerin cebindeki kartını çıkartıp kullanmak ve dolayısıyla da bir sonraki yakıt alımında tekrardan LUKOIL’i seçmesi için yepyeni bir sebebi olmuş olacak!

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.