• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

6 Ekim 2017 21:57

LUKOIL ULUSLARARASI ÇALIŞMA ÖRGÜTÜ AVRUPA BÖLGE TOPLANTISI’NA KATILIMI

LUKOIL’e bağlı bir heyet, Uluslararası Çalışma Örgütü’nün düzenlediği İstanbul’da
gerçekleşen 10. Avrupa Bölge Toplantı’sına katıldı.

LUKOIL temsilcileri, toplantının bir parçası olarak düzenlenen özel bir panelde; kurumsal sosyal sorumluluk ve çevrenin korunması ayrıca genç bireyler için uygun çalışma koşullarının sağlanması, genç istihdamının artırılması ve iş gücü akışkanlığının sağlanması üzerine şirketin bilgi birikimi paylaştılar.

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) toplantısı 51 ülkeden hükümet temsilcilerini, işverenleri ve çalışanları ILO Avrupa ve Orta Asya Bölge Ofisi altında bir araya getirdi.LUKOIL Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ile işbirliği anlaşması imzalayan tek Rus şirketi olmayı sürdürüyor. Ülkeleri, gençlerin istihdamını arttırma konusunda teşvik eden bu anlaşma, 2022 yılının sonuna kadar yürürlükte kalmaya devam edecek. ‘Bağımsız devletler topluluğu genç istihdamı için ortaklıklığı’ adlı LUKOIL ve ILO ortak projesi kapsamında Rusya Federasyonu,Azerbaycan,Kazakistan ve Özbekistan’da çalışmalar devam etmektedir.

Referans :
Uluslararası Çalışma Örgütü(ILO), Birleşmiş Milletler (BM) tarafından 1919 yılında ülkelerdeki çalışma yasalarını ve bu alana ilişkin uygulamalardaki standartları düzenlemek için kurulmuş bir kuruluştur. ILO bölgesel toplantıları her 4 yılda 1 yapılır. İstihdam ve çalışma ilişkilerindeki önemli sorunların çözümüne adanmışlardır.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.