• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

8 Ekim 2017 22:03

Opet Dominos Kampanyası!

Opet Müşterilerine İki Orta Boy Efsane Pizza 14TL+ 14TL

Kampanya kapsamında 6 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında www.dominos.com.tr sitesinden veya DOMİNO’S mobil uygulamalarından 2 orta boy efsane pizza; OPET müşterilerine özel 14 TL + 14TL olacak şekilde toplamda 28 TL’ye alınabilecektir.

Kampanyadan faydalanmak isteyen OPET müşterilerinin DOMİNOS yazıp bir boşluk bırakarak cep telefonu numaralarını yazıp 6738’e SMS göndermeleri gerekmektedir.

SMS katılımı yapan müşterilere indirim şifreleri OPET tarafından SMS ile gönderilecektir. SMS gönderen cep telefonunun indirim şifresi alabilmesi için aktivasyonunun yapılmış olması gerekmektedir. Opet mobil uygulamasına login olan OPET müşterileri de mobil uygulamadaki kampanya sayfasından maksimum 1 adet indirim şifresini alabilecektir. Her indirim şifresi 1 kere kullanılabilecektir. Bir cep telefonu kampanya boyunca maksimum 2 adet indirim şifresi kullanabilecektir. İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez, başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Domino’s ve Opet’te saklıdır.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.