• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

13 Haziran 2017 12:11

Petrol Ofisi’nin Satışı Gerçekleşti

Vitol ve Petrol Ofisi Başkanı Yatırımlardan Sorumlu Müdür Javed Ahmed: “Uzun vadeli yatırımcılar olarak Türk pazarında güçlü bir potansiyel görüyoruz”.

“Petrol Ofisi, 75 yılı aşkın bir süredir Türkiye’nin enerji tüketicilerine hizmet veren pazar lideri konumundadır. Petrol Ofisi yönetim ekibi ve çalışanlarıyla markamıza enerji kazandırmak, bayi ilişkilerimizi güçlendirmek ve müşterilerimize ve müşterilerimize mümkün olan en iyi şekilde hizmet etmek için yakın çalışacağız. Vitol, işletmeler büyütmek için yatırım geçmişi yaşıyor ve bu gelecek için Petrol Ofisi’nin yeniden odaklanılması için muazzam bir fırsat. ”

Petrol Ofisi, yaklaşık% 23’lük bir pazar payıyla Türkiye’de akaryakıt ürünleri ve dağıtım sektöründe pazar lideridir. 1,700’ün üzerinde servis istasyonunun bulunduğu en büyük perakende istasyon ağı, 1 milyon metreküpü aşan toplam depolama kapasitesi, Türkiye’nin önde gelen yağlama maddeleri dağıtıcısı ve bünyesinde jet yakıtı tedarik eden Türkiye’nin en büyük yakıt deposu ve lojistik işletmesi 20 havaalanı 2016’daki toplam satış hacmi 10.68 milyon tondur.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.