• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

30 Mart 2017 15:34

Petroleum İstanbul 2017 Start Verdi

Enerji Fuarcılık Org. San. ve Tic. A.Ş. tarafından düzenlenen Petroeum İstanbul13.Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman ve Teknoloji Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde bugün start verdi.

İlki 1997 yılında gerçekleştirilen ve iki yılda bir düzenlenmekte olan Petroleum İstanbul Fuarı 30 Mart-02 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde başladı. Dünyanın en büyük ve en çok ziyaret edilen fuarına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK başta olmak üzere yerli ve yabancı 400 ü aşkın firmanın katılması bekleniyor. Petroleum İstanbul Fuarı ürün ve hizmet grupları Dağıtım, Ekipman, Otomasyon, Ölçüm Ekipmanları, Eğitim Belgelendirme ve Gözetim, Market Ürünleri şeklindedir.

Petroleum İstanbul 2017 13. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, Tüyap Palas Otel’in hemen altında yer alan ve birbirine geçişli salonlarda gerçekleştirilecek ve 4 gün boyunca fuarda düzenlenecek etkinlikler ve konferanslar canlı olarak yayınlanacaktır.

petrolpiyasası.com olarak katılımcı olan tüm firmalara başarılar dileriz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.