• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

11 Ekim 2017 23:40

POAŞ zirveye sponsor oldu!

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) desteğiyle gerçekleşen zirvede; enerji piyasalarında yaşanan dönüşüm sürecinin, Türkiye ve global enerji piyasalarına etkileri, gelecek trendleri, Türkiye enerji piyasalarının bu süreçteki beklenti ve gereksinimleri, enerji sektöründe her geçen gün giderek artan dijitalleşmenin sektörde yarattığı değişimler, enerji finansman koşullarındaki değişim, yenilenebilir enerji dönüşümü ile Türkiye’yi yakından ilgilendiren Orta Doğu bölgesinde enerji jeopolitiği tüm boyutları ile tartışılıyor.

Petrol Ofisi, zirvede enerji ve akaryakıt sektörünün üst düzey temsilcilerini standında ağırlıyor. “Kolaylıklar Dileriz” sloganı ile müşterilerinin ve iş ortaklarının hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik ürün ve çözümler sunan Petrol Ofisi, zirvede de bu ayrıcalıkları katılımcılar ile paylaşıyor. Petrol Ofisi’nin sunduğu kolaylıklardan biri olan Öde-Geç hizmeti de zirvede dikkat çekiyor. Sektöründe bir ilk olan Öde-Geç hizmeti ile sürücüler, araçtan inmeden kredi kartlarıyla eşleştirdikleri Positive Card’ları ile akaryakıt alabiliyor ya da Maximum Mobil kullanıcıları da, mobil Öde-Geç hizmeti ile akaryakıt alışverişlerini araçlarından inmeden bu uygulama üzerinden gerçekleştirebiliyorlar.

Petrol Ofisi, Enerji Zirvesi’nde madeni yağ sektör lideri olarak da dikkat çekiyor. PETDER 2016 yılı verilerine göre Petrol Ofisi, madeni yağ ve kimyasallardan oluşan toplam madeni yağ sektöründe yüzde 24,7 pazar payına sahip. 300’e yakın ürünüyle otomotiv, sanayi, madencilik, tarım, nakliye ve inşaat ile denizcilik sektörlerinin her türlü madeni yağ ihtiyacına cevap veren Petrol Ofisi Madeni Yağları, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 28 ülkeye ihraç ediliyor. Petrol Ofisi, yılda toplam 140 bin ton üretim kapasitesine sahip Derince – Kocaeli’nde bulunan fabrikasında ürettiği madeni yağ ve gres ürünlerini; yurt geneline dağılmış Petrol Ofisi akaryakıt istasyonları, maxima – MAXIMUS yağ değişim merkezleri ve yaygın dağıtıcı ağı sayesinde ulaştığı 16 bini aşkın satış noktası aracılığıyla müşterilerine ulaştırıyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.