• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

7 Nisan 2017 20:16

PÜİS’ten bayilere, Tehlikeli Yük Güvenliği Derneğinin (TYGDER) hizmet teklifi duyurusu

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), Tehlikeli Yük Güvenliği Derneğinin (TYGDER), hizmet teklifini açıkladı. Duyurunun detayları şöyle;

Değerli PÜİS Üyeleri,
Bilindiği gibi Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanlığı’nın mevzuatı uyarınca Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı bulundurma veya hizmet alma zorunluluğu toptan satışı olan istasyonlar için başlamış, perakende satış yapan istasyonlar için ise 01.01.2018 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Bu kapsamda, Derneğimize müracaat eden PÜİS üyelerini bölgelerine en yakın noktadaki Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Üyemiz ile buluşturmayı amaçlıyoruz.

Bir yıllık süre ile Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmet bedeli için Derneğimiz iki ödeme seçeneği belirlemiştir:

1. Seçenek: Fatura karşılığı aylık 280 TL+KDV (%18) = 330.-TL
2. Seçenek: Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanının ayda 6 gün sigortalı olarak gösterilmesi halinde 280.-TL olarak tespit edilmiştir.

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlarının vereceği hizmetler Derneğimiz tarafından standardize edilecek ve istasyonların hizmetten memnuniyetleri sürekli izlenecektir.

Hizmet verecek danışmanlar için saha eğitimleri derneğimizin organizasyonunda gerçekleştirilecektir.

Hayırlı olmasını temenni ederiz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.